Extra ledigt

Jag hade lite extra ledigt igår, skönt. Körde koreografier, var och köpte mig ett nytt bastu aggregat, en ”aina valmis” Jag har velat ha en i 25 år!!! Så nu var det dags att äntligen införskaffa sig en. Hoppas Danne hinner få upp den idag så kan jag bada ikväll 🙂 Vårt som vi har nu är sönder och har varit i flera veckor så nu äntligen får jag bada snart.

Idag blir det jobb nu på förmiddagen och sedan dubbelpass på kvällen både Zumba Gold och Zumba Toning/Body toning. Underbaaaaart. Så nu måste jag stressa iväg, ska hinna läsa Happisbladet, fixar frillan och gå in på facebook innan jobbet. Stiger upp 05 innan jag ska jobba men mina morgon göromål tar sin tid 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: