2 super pass

Det är så jätte roligt att måndagens senior pass går så bra. Det är fullbokat hela tiden. Nå där tar jag inte in så många heller, 12 är gränsen på timecenter men sen står det ofta ett par bakom dörren när jag kommer. Så vi är oftast runt 14. Men de krigar om platserna mina damer och det är ju jätte roligt. Att jag inte tar in mer är ju pga coronan. Så när de lättar kan jag öppna fler platser. Men just nu så är riskerna för stora.

Sen var det zumba fitness på kvällen, där var det drag kan man säga! Så jäkulens roligt!! Igår var en bra dag ❤

🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: