Vi hann lite av varje

Klockan 10 startade vi och åkte upp till mamma. Vi stannade till hos Kalle som är inlagd i Övertorneå just nu. Stackarn, han mådde inte så bra han heller. Han hade nog sett att vi stannat en stund hos honom men han ringde mig först i lördags kväll och vi var ju bokade hos mamma kl 12 så vi hann inte stanna. Nå nu vet vi till nästa gång.

Mamma var trött, hon sov mest, hon svarade på det du frågade men så somnade hon igen. Vi fick ju gå in till henne nu men med visir. Vi satt på säng gaveln och pratade med henne. Hon orkade titta upp så vi fick lite smygfoton iallafall ❤

Alicia var oxå med men hon ville inte fotas med gammel mommo hon var för blyg sa hon. Men det var noga att jag gav gammel mommo en kaka från henne, så det gjorde jag. Lilla mamma, usch det var så tråkigt att se henne så trött. Denna corona har slagit hårt, hon har tappat all livslust, den suger det sista ur henne. Inte att hon är sjuk men när hon inte fått ta emot besök sen mars! Ute har vi ju kunnat sitta och prata med henne bakom fönstret men inget mer. Huvudet är med, hon känner ju igen alla och vet vad alla heter, liiite hjälp fick jag ge henne med första bokstaven men sen kom det. Enda gången hon log var till Rasmus, hon ser pappa i honom. Han är så snygg tycker hon. Stackars lilla fina mamma ❤

Nå vi kom hem, var ut och åt med Dennis och Alicia. Sen var det sova en stund! Upp och hoppa och till Apan och stallet. Det är så roligt att vara där.

Kom hem och gjorde klart den bokföring som kommit in efter momsen gjordes, då får får ett sms att det skett en epa olycka i stan! Kollar vår epa, japp den är hemma! Den hade tydligen fått sladd och dragit med sig ett par stolpar för att sen smälla in i dubbelskyltarna på IKEA parkeringen. Det har gått betydligt fortare än 30 för att orsaka det där!

Kanske det finns en anledning varför inte ungar ska köra i 100 knyck!!! Det är tydligen vad de kört enligt rykten. Nog måste väl föräldrarna var medvetna om att bilen går fortare än de tillåtna 30? Det där kunde slutat riktigt illa. Tänk det står ofta andra epor där på kvällarna, det är ungdomar utanför bilarna, tänk om han ännu mejat ner någon!

Nä nu frillan, facebook, och öva koreosar 🙂

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Pian
    Okt 05, 2020 @ 08:21:17

    Stackars mamma❤❤😢

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: