Veckan startar

Idag sparkar vi igång, nu kl 10.00 med Dance Mix, som zumba Gold fast ännu mer neddraget tempo. Svettig blir man, det lovar jag, du hinner riktigt dansa ut så det är ett bra och uppskattat pass bland Haparandas seniorer. Passet är fullt vecka efter vecka.

Sen kl 18.00 kör vi Zumba Fitness, oxå bra fart just nu på passet. Det är så roligt. Idag blir det, 2 nya låtar. Jag byter ut Boogaloo och sen tar jag tillbaka en 6 år gammal låt som nu dök upp på förra zin releaset. Den innehåller en del samba faktiskt. Så det ska bli kul.

Nina kör Piloxing efter mig så 19.10 startar hon. Så det finns lite att välja emellan.

😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: