Skit bra pass

Jag körde ju min fredags zumba igår istället på Station. Det var riktigt roligt! Vilken skillnad mot första gången, helt otroligt vad ungdomar lär sig snabbt!

De kom och pratade efteråt, vi gjorde upp planer, jag fick önskelåtar och tom ett önskepass. Det var en kille som ska flytta till Luleå och han ville ha en sista zumba innan han slutar. Så jag klämmer in den på måndagen efter mitt eget pass, det kommer att bli roligt ❤

Jag kände mig så tillfreds när jag kom hem, det blev verkligen bra igår ❤

💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: