Bokföring

Glömde ju skriva att jag gjort all min bokföring klart i fredags, september är till ända och igår kom Annika och gjorde min moms, så nu är den klar. Den ska inte vara inne förrän i November men hon åker bort nu i oktober och jag jobbar mycket så då vet vi att den är klar och vi behöver inte stressa med det. Jag är ju lite livrädd för detta med bokföring, jag känner mig så osäker men det går sakta men säkert framåt. Jag hade rätt bra kläm på min egen men nu delar jag ju med Nina så nu har jag hållit på att få till det så att inte Annika behöver vara och rädda mitt skinn jämt. Det är ju inte hon som har firma det är ju jag! Nå nu är det gjort så nu är det bara att köra på igen 🙂

Alicia var här på dagen igår, vi var ut på stan och drällde. Jag ska ju köpa en bastu ugn, jag vill ha en Aina Valmis, alltid redo på svenska. Jag badar ju bastu nästan varje dag så det kommer vi att tjäna in på. Så jag ska nog hämta en på måndag. De hade en på Elon, en 6 kw, ett utställnings ex för 13 500 (13 400 nånting) samma fanns även på Lakkapää i Torneå för 12000, nästan 1500 kr billigare och då är den i paket.

Idag åker vi upp till mamma, vi får bara vara där 2 åt gången så det blir till att ränna in och ut. Men undrar om det inte är bättre att vi går in bakvägen till henne så slipper vi gå igenom samlingssalen varje gång. Jag ska prata med personalen.

Det är så roligt, Savannah börjar sakta men säkert må bättre. Hon som känns gladare, hon tog initiativet och fara och träna med Edwin, hon gick in på Dollarstore själv, det har inte hänt på 1 år säkert. Hon fick ju ny medicin igen och fick den till natten ifall det skulle bli biverkningar. Hon tog den så i 3 veckor men hon kände inte riktigt effekt av den och alla andra jag vet som har samma medicin tar den på morgonen så jag ändrade det på eget bevåg och det verkar varit en hit. Det är efter det som hon börjat att göra lite saker. Så varje pytte litet steg är ett jätte vinst för oss ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: