Så skönt

Jag vaknade med ett ryck, det kändes som om klockan var jätte mycket! Och det var den väl för att vara jag, den var 07.55. Skönt var det att sova lite längre. Det är inte ofta det händer att jag stiger upp och klockan är över 06.30.

Alltså jag har haft mina favvo läsglasögon i Pias bil och har själv helt glömt dom, Pia har farit runt med dom i sin väska och igår kom hon ihåg och ge dom till mig. Gud vad skönt det var, jag har haft två par andra som jag haft istället, de gick sönder, sen hittade jag ett par som var alldeles för starka, 2,0:er jag fick jätte ont i huvudet av dom. Så nu har jag mina som jag alltid haft, 1,0 helt perfekta.

Städade lite på gården igår, blommorna jag tänkt rädda, nja det hade drunknat fast att jag hade dem under lill taket på förrådet så de får vara. Pia kom hit. Var en sväng till Minna på Hermansson, jag fick plocka lite äpplen till hästarna. Sen var vi till Apan på kvällen. Städade lokalen och bara hängde med mig själv.

Visst är han fin, det lilla man nu hinner se. Det börjar bli mörkt ute nu ❤

Det blev ingen zumba på Station vi tar det idag istället, det var bättre för min del just igår.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: