Musik i öronen

Sitter med musik i öronen och lyssnar på låtar till nästa vecka. Jag har hittat till Gold, en underbar afrikansk typ lite reggaetonisch stuk, ungdomarna kan oxå dansa den men där byter vi inte än. Till fitness vet jag vad jag ska ha, där blir det mer drag under galoscherna. Det är en låt jag haft för 4-5 år sedan. Jag hade glömt den men nu kom den tillbaka på ZIN skivorna så den blir det där.

Idag skulle jag haft zumba på station kl 18.30 men det blir imorgon istället, vi ska testa det bara en gång och se hur det blir. Men roligt ska det bli i vilket fall som helst. Första gången är alltid lite spännande…. man vet inte vilken nivå man ska lägga det på. Men nu vet jag, jag har gjort om lite i låtarna och Jerusalema ska vi öva lite extra på, personalen ska ju oxå vara med där till invigningen. Det kommer att bli roligt ❤

Igår körde jag mitt Strong pass, 8 var vi, en del stammisar bort men någon ny istället. Det gick kanon, de är så super duktiga mina Strongisar, de kämpar, de grimaserar men de ger sig inte, de kör på, helt otroliga är dom!!!! Så nu börjar vi titta lite på nästa block, tror jag har hittat det. Men jag lite letarpå Strong sidan, vi får se vad det blir.

🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: