Kakkamakkara

Alltså jag har ont i ryggen!!!! Jag har känt det under hela veckan men idag är det riktigt ont. Det spänner ner mot skinkorna och i slutet av ryggen. Där brukar jag inte ha ont, det brukar komma lite högre upp. Så det kanske är nån muskel spänning, jag kanske bara behöver massage 🙂

Idag och under helgen blir det lite städa upp på gården, plocka undan blommorna som drunknat av allt vatten som kommit denna sen sommar. Studsmattan ska jag oxå börja ta ner. Sen blir det åka till mamma på söndag på dagen. Vi får nu gå in till henne men vi får inte stanna länge, bara in och säga hej och två personer åt gången så det blir till att byta av varann. Mamma orkar inte mer, hon bara sover säger personalen.

Vi startade upp ett till senior pass på House of Joy, typ lite funktionell träning med Nina. Det går på torsdagar kl 10. Det blev fullbokat direkt. Seniorerna är på G det märks, de är träningssugna. Så det blev riktigt bra det. Så roligt, just nu rullar det på bra och vi hoppas det håller i sig Vi är super glad för varje dag vi kan hålla på ❤ Planer för Halloween är i full gång, julmiddagen måste planeras och var ska vi gå? Vi behöver snart ha ett styrelsemöte jag och Nina 🙂

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Okt 02, 2020 @ 12:08:10

  Jepp, låter bra med styrelsemöte och kanske affärslunch 😉🙃😍

  Svara

 2. Pian
  Okt 02, 2020 @ 13:47:14

  River har ju bra julmat???

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: