Strong Nation

Idag blir det till att köra Strong Nation, 19.00 sparkar vi igång. Det ska bli så kul, passet börjar kännas liiite stadigare, jag har runt 6 som kommer varje vecka, det varierar lite vilka 6 det är det beror på när de är lediga. När alla är på plats är vi 8-10 stycken. Idag just nu var det 8 bokade. Det är ett tufft pass att få att snurra, att få folk att våga boka. Jag har kämpat som ett djur för det. Om jag inte gillat det själv så mycket som jag gör så hade jag nog slutat med Strong för länge sen. Jag utbildade ju mig 2016 i september och började köra pass i februari 2017 tror jag. Det tog mig över ett år att få lite mer stadga, efter ca 2 år hade jag en grupp på ca 4-6 personer och innan jag slutade på Fysioteket i Januari 2020 så var vi oftast runt 8-10 pers ibland upp mot 15 stycken. Så nu är vi redan där på en 8 pers på House of Joy, det har gått 6 månader och det är 3 (4) av dem som är mina gamla kunder resten är nya. Underbart, jag vill verkligen ha kvar det passet, jag älskar Strong. Allt mitt slit för passet kanske bär frukt iallafall.

👊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: