Super kul

Två suveräna pass igår igen. Först Zumba Gold, sen Zumba Toning/ Body Toning. Det senare passet är tufft men så kul, tiden bara svischar till så är passet slut. Igår tog jag de tyngre hantlarna till lokalen. Pian var envis som synden och höll tiden ut med de tyngre 🙂

Zumba Gold gänget går det super för, jag ser framsteg hela tiden, det går bättre och bättre för alla. Sen är det ett Gold gäng, de har möten, de är och reser och några är sjuk. Men tur är det så att inte alla 30 är i lokalen samtidigt.

Vi har lite nya samarbeten på gång jag och Nina, det ska bli jätte roligt. Ser fram emot att få veta hur det blir, vad som ska hända, vad vi ska få äran att göra. Super kul men det säger jag inget mer om just nu.

Våra senior pass går bra, de är fullbokade båda två, så super kul. Men tiden är nog bra. Klockan 10 startar vi, då har alla klivit upp och morgonträningen är över lagom till lunchen. De flesta av passen har en bra ruljans just nu, det är vi tacksamma för man vet aldrig när det vänder.

☀️

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Pian
    Okt 01, 2020 @ 07:44:44

    :))) envis som synden!!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: