Sista jobb dagen

Sista dagen innan jag kan göra helg…. i en hel dag sen blir det jobb igen! Usch det är slitit vårt schema, ingen chans till återhämtning alls. Men men vad gör man, det är bara att jobba på och se glad ut. Det man inte hinner, orkar med det får vara. Vi har haft en bra helg iallafall på jobbet. Vi har inte kunnat göra så mycket för att det regnat hela helgen i stort sett men vi har möblerat om på samlingen, rensat och städat bland alla papper. Vi har hunnit umgås lite mer med våra boende oxå, de har varit på samlingen mer i helg tycker jag.

Känner mig ändå trotts att jag jobbat hela helgen rätt pigg, lördag, söndag, 11 timmars arbetspass. Men jag tror det är för att jag faktiskt gått i säng rätt tidigt, även om jag nu inte somnat direkt. Jag har stigit upp efter 05 båda dagarna, hunnit sitta en stund innan jag slängt mig iväg till jobbet

Ja ja nu ska jag göra mig redo, plocka ihop mina grejer, fixa frillan och dra iväg till jobbet.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: