Nya låtar

Jepp, jag hittade e ny låt till fitness passet igår kväll. Jag har sökt en cumbia och nu kom den, gjorde om den lite så det skulle passa oss bättre bara. Det blir en lite snabbare cumbia än vad den brukar vara.

Sen kom jag ju på vilken låt som ska in på dance mixen och Gold passet, jag har ju tänkt ta in Jerusalema, gör om den oxå lite bara så passar den bättre, inga hopp eller så då. Japp, då var dom fixade.

Så Dance mix kl 10, uiii den var fullbokad igår kväll, idag har jag ännu inte hunnit se efter hur det ser ut. vad roligt att den blev poppis, jag trodde inte det faktiskt. Sen Zumba fitness kl 18 idag, missa inte det 🙂

🧡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: