Orkar mer

Jag hade ju mitt Strong Nation pass igår och gissa om det är härligt nu när mina nya mediciner kickar in och jag orkar mer! Tänk vad medicin kan göra? De jag hade innan till hjärtat gjorde att jag fick andnöd och jag kände att gå upp för en trappa var nog jobbigt, tänk då att köra ett Strong Nation pass, jag gjorde det ofta på ren tjurighet. Men nu de här två sista gångerna har jag känt att orken återvänder, jag orkar bättre och bättre. Så skönt!!! Passet gick för övrigt bra men block 2 andra låten vete gudarna var jag hade mina tankar, det blev helt galet i en av komborna 😀 Men för övrig ett kanon pass.

💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: