Enda lediga dagen

Jobbat sen måndag och idag är den enda lediga dagen, sen kör jag på igen fram till på måndag, ledig en dag och jobb två. Efter det har jag tre ledigt!! Faan vad skönt det ska bli, ser riktigt fram emot det. Dessa två veckor är otroligt slitiga alltså, man är helt slut när man jobbat klart! Sen har jag ju även alla mina pass på det. Så min fria tid är inte stor, så de få kvällar jag är LEDIG från både jobb och träning är jag rädd om.

Igår var en sån kväll, jag slutade kl 16. Jag fyllde ju år igår så vi var ut och åt med ungarna efter att Danne slutade sitt pass. Sen köpte vi churros på torget, vagnen var där och sen blev det till att däcka på soffan. Jag sov stenhårt i över en timme. Så klockan var nästan 19.30 när jag masade mig upp och började fixa för mina zumba kläder. 23.30 när det var dags för Danne att gå i säng så var ju jag pigg som en mört! Kände att njaäää jag kan nog inte sova så jag tog min kudde och bäddade ner mig bland filtarna i soffan. Men hör och häpna jag somnade rätt fort, helt plötsligt vaknade jag till och hade missat Big Bang!!! Jag älskar Big Bang, skrattar så jag kiknar ibland. Dom är så otroliga. Min klocka var oxå nöjd över hur jag sovit, ANS var mycket över normal och sömnen var över det normala. Så yes, det kändes att jag sovit bra trotts att jag sov på soffan, jag vaknade till några gånger under natten för det är ju inte världens mest sköna sovplats!

Ja ja nu ska jag in på facebook, sedan fixa frillan. Jag och Nina tänkte luncha idag och sen blir det att kolla igenom kvällens pass plus dammsugning, tvätt och allt sånt som man måste göra. Ja bilder från min zumba hörna finns i inlägget här under.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: