Som alltid

Sitter bakom skärmen, morgon bloggar, läser tidningen och letar låtar och wips så hittar man nått man kan använda. Nu hittade jag både till toningen och till ungdomarna, zumba fitness låten är klar, en riktig vad dödare kände jag. Väntar på nästan release från zumba, den här sista hittade jag inget speciellt på….

Ikväll blir det utbildning igen, sista delen i Barre Move, det är riktigt roligt faktiskt när man kommer igång med det. Men jag måste verkligen jobba med min hållning armarna har ett annat rörelsemänster än vad man är van vid. När man gör en ”cirkel” upp så brukar man ha samma väg ner men här går man ner framför kroppen och jag gör alltid feeeeeel där!!! Förbannat! Men det kommer väl. Får se då om man hinner få in det nånstans nångång.

Nu känns det som att jag inte hinner med i livet, många pass, mycket öva, mycket jobb och hinner inte så mycket med hemma…..

😢

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: