En bara vara dag

Igår hade jag en bara vara dag, ja inte helt men nästan. Jag fixade med tvätten förstås men i övrigt så var det rätt lugn dag. Alicia kom och vi var och rantade lite. Vi var en sväng på IKEA, jag köpte lite jox till tvättstugan. Jag köpte nya ”hängkorgar” som jag tänkte ha mina zumba kläder i för att få lite ordning men sen blir de för stora dit jag tänkt dem. Så det blir till att städa upp i gamla zumba rummet och ha kläderna där. De tar en jäkla plats i tvättstugan 🙂

Gamla zumba rummet ja….. Savannah har ju haft det som sitt ”nagel” rum och jag öppnade dörren dit för att ta fram mitt gamla löpband, Petra vill ha det. O herreguuud så det såg ut i rummet. Skräpigt och jox lite överallt så nu får jag plocka ihop där inne och göra fint. Jag har ju tagit lite grejer till lokalen, lite är kvar men de får nog åka nu!, jag har ju en magmaskin till, vad tusan ska jag göra med allt? De vikter vi har ska jag ha kvar hemma, jag kör ju själv med dom mellan varven men sen resten? Eller är det så mycket som ska bort kanske det bara är magmaskinen? Får kolla i släkten om nån vill ha.

Sen blir det ta in lite blommor utifrån och förstås den berömda tvätten!!!!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: