Oj oj

Ja jag vet inte vad jag ska säga om fredagens zumba. Det gick inte så bra helt enkelt. Jag hade tränat mina korrar men sen ser man helt plötsligt att dom inte funkar riktigt. Då får man börja mitt i allt göra om lite så att det ska funka bättre. Men sen sitter det ju i cellminnet så det ställer till det lite för en. Men men nu vet jag, satte mig ner på en gång och började göra om när jag kom hem. Så till nästa gång ska det bli bättre. Nu har jag ju två veckor till innan nästa gång. Efteråt satt jag och pratade lite med ungdomarna, vi har ju som tänkt att kanske de kan komma med förslag, vad vill de ha? Vill de ha nått speciellt? Någon låt de vill göra korre på? Eller ska jag hitta en. Nå vi får se var vi hamnar, men det var rätt många ungdomar som var med iallafall.

Innan jag kunde gå i säng så började jag lite med Barre Move, vi har utbildning imorgon och har fått lite hemläxor. Så det blir till att jobba med dom idag. Men jag är ju inte riktigt graciös får man säga och ser ut som en liten elefant när jag står där i pilé.

På måndag startar karusellen igen, 2 pass ett kl 10 och ett på kvällen, tisdag, ett pass, torsdag ett men inget på fredag då jobbar jag 🙂

Jag har fått frågan om zumba kids igen….. men jag vet inte, jag har inte riktigt tid. Det är så mycket just nu så jag vet inte var jag ska kunna klämma in det.

😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: