OMG

Som ungarna säger, alltså vilket pass igår och jag kände mig så pigg, jag hade sån energi så det inte var klokt. Passet gick som på räls, det var bara att mata på! Otroliga deltagare, de är helt klart suveräna. Vi hade kanon kul. Jag kunde andas, jag kände för första gången på lääääänge att jag hade krafter. Jag har tänkt att det är fan konstigt att det inte blir bättre fast att jag tränar så mycket som jag gör och jag ”fuskar” mig inte igenom passen, jag kör hårt. Strong är det enda som jag stannar till i lite för att se hur mina deltagare gör. Så jag vet var jag ska visa mer. Men igår var allt tillbaka igen, så otroligt.

Nu ser jag fram emot dagens nya pass med ungdomarna. Det ska bli så roligt att få starta igen och i NYA lokaler, fantastiskt ❤

❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: