Kan bara säga WOW

Alltså vilka pass igår!!! Zumba Gold passet gick kanon! I Boogaloo fick jag ett hjärnsläpp men vi skrattade, det blir lite show så det blev bra ändå. Men förövrigt vete tusan om något gick snett. Sen på det hade jag Zumba Toning/Body Toning, de gick super bra, nya låten, gick oxå kanon. Jag hade två som stannade och testade efter Gold och en till som aldrig varit på det och alla tyckte det var skit roligt. Så det är ju kul att de gillar passet. Det är tufft men så vill jag att det ska vara oxå. Meningen med den andra delen är att det ska vara tufft.

Idag blir de till att börja gå igenom ungdomarnas låtar. De är ju färdigskrivna så det är bara att börja träna. Jag har ju kört dem medans jag skrivit så de är nu inte allt för långt borta, 2-3 varv så sitter det så jag kan köra passet. På fredag är det premiär ❤

❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: