Ett jäkulens liv

Vilket liv det är här utanför direkt på morgonen. De håller på med vägarbeten eller vad de nu gör på gatan. Så traktorer och andra stora bilar skramlar runt här. Nå det är ju en nödvändighet och inget som ska pågå i all evighet så det är bara att gilla läget. Fast om sanningen ska fram så störs jag egentligen inte själv av det, jag är ju född och uppvuxen mitt i stan så ljuden stör inte mig. Jag tänker mest på ungarna, Rasmus har rummet mot den sidan och han för sova ännu en stund till.

På tal om Rasmus så har han blivit trakasserad av en tjej länge nu, hela våren och delar av sommaren. Hon har skrivit en massa elaka saker till honom, kallar honom pedofil, att han är dum i huvudet, hotar honom på olika sätt, jag ska mörda alla, jag ska mörda dig, att hon själv ska hoppa ut från ett fönster och jag vet inte allt. Hon har sagt till kompisar att hon bara djävlas med honom för att det är kul. Rasmus har sparat screenshots på en del av det hon skrivit som bevis. Hon har spridit skit om honom runt stan osv. Jag sa till honom blocka henne överallt så hon inte kan kontakta dig. Det gjorde han sedan men tydligen inte via telefon. Men det är gjort nu!

Igår eskalerade allt, han fick meddelande från flera personer att hon är ute efter honom, göm dig skrev en, hon hade tagit en epa och började jaga honom. Till slut så hade han stannat om jag fattade det rätt och sagt åt henne och hennes kompisar att om hon inte slutar så kommer han att slänga in en skiftnyckel i vindrutan. Han blev jävligt förbannad. Hon hade ringt upp honom och skrikit åt honom i telefonen som en galning.

När jag kom hem efter mina pass så berättade han allt till mig, hur dåligt han mått under sommaren, vi har ju fått gå på samtal med honom, hur elak hon varit, han visade screenshotsen till mig, han sa att han oxå kallat henne saker bla igår. Han har tidigare försökt förklara, resonera med henne men hon har bara skrikigt. Han säger att hon lyssnar inte så till slut säger han bara ja ja vi säger så, bla bla bla. Det står oxå på en av bilderna, säg inte bara ja ja vi säger så och sen skäller hon ut honom. Han sa att han var så jävla arg på henne för allt hon gjort. Jag frågade om jag fick ringa upp henne. Jo sa han gör det. Efter en del samtal så ringde hon upp mig men det var efter att jag sagt till en av kompisarna, ringer hon inte upp mig så går jag med allt till hennes pappa istället. Så då ringde hon.

Jag frågade vad syftet var igår att jaga runt honom på det sättet? Ja med det var på lek, det är något man brukar göra när man har epa. Hon har för det första inget körkort och brukar köra den. Igår var det en annan som körde, den personen har inte heller körkort för epa. Men det var ju inte helt sant att de bara skulle skoja, det hade ju Rasmus redan fått på meddelande, att hon var ute efter honom. Hur bra är det att på detta vis hetsa en annan människa, hetsa kompisar att delta i sånt här? Jag sa till henne att jag vill att du från och med nu lägger ner detta, jag vill inte att du på något vis kontaktar Rasmus igen, jag vill inte höra att du sprider skit på stan, att du pratar om honom till vare sig dina vänner eller hans vänner, att du inte ens tittar åt hans håll. Jag frågade om hon är medveten om vilken skada hon gjort, om hon är medveten hur dåligt hon fått honom att må? Jag frågade vad syftet med allt detta var? Att bara trycka ner honom? Att få honom att må så dåligt hon bara kan? Hon sa att jo men det vär ju inte bara från mitt håll, han har oxå sagt saker. Jo sa jag han har berättat det, han är rätt ärlig Rasmus, han står för det han gör. Men vi kan nog båda hålla med om att du varit den som är värre. Jo det höll hon med om. Jag sa att du är ju faktiskt rätt elak. Jag rekommenderade henne att börja tänka över hur hon är om hon vill behålla några vänner. Jag sa till henne att jag tycker det är bra att hon ringt upp mig. Jag sa att jag är inte arg nu och den dagen jag blir arg så vill hon nog inte befinna sig i min närhet. Jag lovade henne att då hämtar jag henne och släpar henne till hennes pappa som jag känner och talar om allt hon gjort. Hon lovade mig att detta upphör nu! Så då ska vi se, enligt Rasmus så har hon lovat detta tidigare. Jag tror att vad som fick igång henne var att han har epan tillbaka, den har ju stått ett tag för att den varit trasig.

Men jag tänker att tänk vad farlig ”lek” de har att hetsa varandra i trafiken. En ung hjärna kanske inte har koll på allt runt i kring, det kan ju komma ett barn som de inte ser i såna hetsjakter! Jag hopas det här tar slut nu, att hon inte börjar snacka skit om honom runt stan. Nå bevis finns ju på det mesta! Vi ska överföra allt på min dator oxå ifall det händer något med Rasmus mobil.

Idag blir det jobb 09-18. Dennis och Alicia kommer oxå hit idag och hälsar på, fammos lilla fina gumma. Jag har saknat henne ❤ Savannah ska till Apan ikväll. Så det blir skönt. Idag måste hon komma ihåg morötter.

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Sep 16, 2020 @ 08:14:15

    Men jisses 🤦‍♂️ vad bra att du ringde!!! Vart fan är denna värld på väg… Fast tycker ju dock att föräldrarna oxå borde veta hur ungen beter sig. Om det då är föräldrar som bryr sig?!?

    Vad skönt att Rasmus fick lätta på sitt hjärta 💕 förstår ju vem som helst att sånt tär på en…

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: