Underbar dag

Vilket härligt väder det var igår, vi hade 15,5 grader på eftermiddagen, det kändes att det var varmt. Jag zumbade på altanen och det var riktigt svettigt där på den sidan, jag har ingen termometer där nu, den satt ju på en stolpe så nu ligger den i friggeboden i väntan på att få komma upp. Jag måste gå och plocka fram den så den inte hamnar bakom allt möjligt där inne.

Det var skönt att vara ledig efter helgens pass. Trött var jag som en gnu! Vilade på förmiddagen och en skvätt på eftermiddagen, det var behövligt. Jag fick inte in de pumpar jag tänkt ta in så det får väl bli idag då….

På altanen är det inte mer gjort…. tror jag. Danne höll på med epan igår så den blev klar. Så nu är den körklar igen. den är bra skrotig den bilen, fast den får duga till att köra med tills det är dags för bil för Savannah med. Hoppas nu bara hon för epa kortet, att hon orkar plugga till det. Körningen är inga problem men teorin!

Dags för facebook och sen köra igenom alla korrar för kvällen ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: