Förvirrad

Oh my gooood vad jag kände mig förvirrad igår på fitness passet. Morgonen gick bra men kvällen…. jag kände mig off beat i vissa låtar, för mig är ljudet jätte viktigt och hör jag inte ordentligt så börjar jag göra fel. Och i går satt nog felet i mina öron, jag vet inte om det är tröttheten efter helgen eller vad det var som gjorde att jag inte hörde! Nåväl det gick ändå ok, lie mer svammel än vanligt men för övrig ok, tur att jag har deltagare som sköter sig och kan koreografierna så jag kan följa dom när jag gör fel 😀

Idag blir det Zumba Gold och Zumba toning/ Body toning, jag har en ny låt till BT, mycket krävande för vaderna och core, inget gungande eller lutande. Ska bli spännande!

🦶 🦵

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: