Dubbla pass

Idag blir det dubbla pass, först nu Dance Mixen som jag kör på måndag förmiddagar kl 10, den är 45 minuter och rätt lugnt. Men svettig blir man och jobba får man. Ikväll kör vi Zumba fitness, ny låt på gång med en liiite annorlunda steg kombo. Får se hur mycket problem den ställer till, det beror ju mycket på hur jag lyckas qua den. Det ska bli riktigt roligt, ser fram emot båda passen.

Jag håller ju på med ungdomarnas pass, det kommer nog att bli ett bra pass. Sen kommer vi ju göra lite annorlunda i år, vi lägger upp det så att vi har lite prat efter passet, vill de ha en andra låtar, har de förslag kan de komma med dom till mig så ser vi vad jag hittar för korrar osv.

Till zumba toning/Bidy toning har jag en ny låt oxå, hittade en super body toning låt så den behövs gås igenom lite till men det passet är först imorgon så då hinner jag. Jag är ju ledig idag.

💞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: