Riktigt varmt

Igår kväll när jag for hem från jobbet vid 20 tiden så var det ännu 12 grader varmt ute, så skönt! Man kände att vindarna var varma. Kändes lite hoppfullt iallafall, det finns lite kvar att pina ut av värmen.

Danne har gjord klart den lilla delen på altanen för någon dag sedan, vår grillhörna! Nu blir våra ”lådöppningar” framför källar fönstren klara. Det kommer att bli fint. Han är ju så jäkla noga när han gör nått, det blir inget slarv inte. Sen ska det ju upp tak, det ska byggas räcken och grillplatsen ska oxå ha väggar och tak. Men det blir ju lite mer finlir det.

Men hur ska vi göra sen? Danne sa igår att vi lämnar dem öppna, det ska ju i grus där oxå för att det ska se snyggare ut. Ja varför inte man kanske kan sätta i lite fake blommor i nån snygg kruka? Skruva upp fasta blomlådor på väggen och ha häng blommor i dom? Fast då blir det nog fake där med, gillar inte att hålla på med blommor. Vi får se, det blir nog ett problem att lösa till nästa år.

Bamse har blivit så fin, tjock är han kattstackaren, han äter rätt bra och gillar inte att vara ute om det regnar eller är kallt. Och han är inte så länge ute annars heller. Han blir ju rädd för alla ljud så smäller det till nånstans så kommer han hem kutandes i full syra. Men det är rätt skönt att han är så då slipper man oroa sig för honom. Vi har bytt mat till honom och han hårar betydligt mindre nu, nästan inget alls. Jag borstade honom igår och det kom en liten tuss i borsten. Skööööönt för han kunde håra minsann!!!

Nä nu kallar jobbet strax, ska in på facebook först och sen fixa till frillan lite och sen iväg 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: