Korrar

Jobbar på för fullt, har en hel del som ska vara färdiga till fredag nästa vecka, då sparkar jag igång ungdomarna. Har lyssnat på jobbet igår mellan matlagning, duschningar och uppstigningar, en lur i örat och ett öra fritt. Ibland spritter det till i benen och man är bara tvungen att ta sig några steg, prova, testa, funkar detta, ändra, skriva upp, göra nytt. Hoppas jag bara hinner klart. Men det tror jag att jag gör.

Måndagens låt på fitness blir en salsa, jag hittade en bra till ungdomarna så jag snottar den vidare till fitness gruppen. Sen behöver jag en ny till body toningen, där har jag hittat en redan förra veckan…… får se, den kräver arbete, hoppas jag bara hinner. Jag har ju både Gold och toningarna på tisdag. Men på Gold blir det ingen ny korre nu, vi dansar samma de första 4 veckorna för att folk ska lära sig innan vi byter ut nästa. Men programmet är nytt så jag måste gå igenom det ordentligt så tiden att träna in en ny låt blir mindre. Men det ska nog går bra…. tror jag 🙂

👁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: