Jobbat och jobbar vidare

Jobbade ju kväll igår så jag var hemma vid 22. Kollade tv med Danne, skar upp bananer och vindruvor och gjorde vaniljvisp till, så gott. De nya druvorna eller nya men jag upptäckte dem förra året… cotton candy heter dom. De är fram odlade av olika druvsorter och har inte lika mycket syra därför upplevs de sötare än andra. De smakar spunnet socker. Dom är så kanon goda!

Gröna Kärnfria Druvor Cotton Candy 500G Klass 1

Har ni inte provat dom så gör det, så gooooda! Jag bara älskar dom. Sen har jag jämfört lite vanlijvispen, Mildas, 12% har 207 kalorier, Norrmejeriers 8% har bara 160 kalorier på 100 gr, dom är lika goda. Så det blir inte så mycket kalorier, man äter ju inte direkt upp hela vispen själv :O

Savannah var ut till Apan med Edwin igår, Danne förde och hämtade. Anette hade tagit in honom till henne, han hade legat och sovit när hon kom. Så fin, jag jobbade ju så jag kunde inte va med….. hade gärna varit med, det är faktiskt rätt rogivande ❤

Vaknade i morse av att jag tyckte det mullrade sen hör jag regnet komma, det bara dånade i takplåtarna!! Det öste ner! Steg upp och gick upp för att titta, jo det var rätt mörkt på himlen så det har nog åskat lite. Det jag hörde var en hagelskur, det låg ännu kvar på altan. Nu hör vi ju bättre när det smattrar mot altanen i och med att den går ända fram till väggen, det har den ju inte gjort tidigare.

Steg upp strax innan 06, var pigg så det var ingen idé att försöka somna om. Börjar jobba 08 så det är rätt skönt att vakna upp i lugn och ro.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: