Börjat med ungdomarna

Jag ska ju ha zumba på stationen i höst. Det ska bli riktigt roligt att få vara med igen. Nu i vår blev det ju inte så mycket i och med corona. Ja jag hade kommit men Stationen tackade nej, de ville inte ta några risker. Det är förståeligt man visste ju inte då hur hårt drabbade Happis kommer att bli. Men nu ska vi alltså köra igen. Men denna gång med lite annat koncept. Jag dansar ca 30 minuter med ungdomarna sen snackar vi lite, planerar danser och musik, lite efter snack helt enkelt. Vi får väl se vad de är intresserade av. Kanske jag kan få någon att bli instruktör tom i framtiden.

Listan för dom har varit klar ett tag men jag har inte hunnit längre än så men nu så, nu har jag startat, jag gjorde tre låtar igår. Sen gör jag lite annorlunda nu mot vad jag gjort tidigare, jag dansar dem samtidigt som jag skriver, ändrar på en gång, provar fram varianter som jag tycker är bättre, passar gruppen bättre och så. Så nu har vi tre låtar iallafall och en av dom får nog hoppa in på fitness som ny låt på måndag. Den var så rolig.

På House of Joy går det framåt, det är så roligt, det är så många som bokar sig nu på pass. Förra månaden nådde nog en topp i sålda kort och då hade vi inte ens gratis prova på veckan med, den kommer ju nu i september. Det är så roligt, vi är tacksamma jag och Nina, det ger ju oss kraft att driva vidare, planera vidare, de kommer in nya hela tiden just nu och så hoppas vi det fortsätter.

❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: