Strong Nation

Jag hade mitt SN pass igår, det gick förövrigt super förutom att jag halt plötsligt tappade takten i warm upen på ett ställe?? Det kom från ingenstans! Orken kändes ok igår. Jag har ju lite problem med andningen, jag har haft det ett tag nu. Jag vet inte varför… i somras hade jag ett tryck över bröstet. Då var jag in och kollade det men inget var onormalt. Nu ringde de från Kalix ang just den gången. De tror att det kan ha att göra med medicinerna, så nu provar de byta och hjälper inte det så ska jag in på ultraljud.

Men det är just det med andningen, det är jobbigt och kommer bara helt plötsligt. Det kan komma när jag sitter ner och pratar bara och när jag ska gå upp för en trappa, inte varje gång men alltid lite då och då. Jag tycker det har blivit värre och värre. Jag tappar andningen på pass och så där. Nå får se då det kan ju vara medicinerna oxå, mest troligt är det ju det..

Jag har en liten överraskning på gång åt mina strongisar, men den kommer först den 24/9 🙂

😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: