Piercing

Vi var i Kalix igår jag och Savannah, hon var och piercade sig i överläppen, en sk medusa. Den gjorde ont tyckte hon, de andra i tungan och näsan tyckte hon inte var så farligt. Men den här sa hon att tången gjorde jävligt ont när hon nöp till sen hade hon lite problem att få dit kulan. Men annars gick det bra,

Piercingar är ju bra på det sättet att när man blir less eller ångrar sig så kan man bara ta bort den och det växer ihop. Men det är klart ett lite märke lämnar de ju efter sig. Jag har själv haft en i kinden och har en liten grop där nu.

De ringde från Kalix igår, hjärtläkaren. De ändrar min medicinering från Brilique, 2 ggr/ag till Clopidogrel 1 ggr/dag. Jag har ju haft problem med andningen länge, jag blir andfådd helt plötsligt och tappar orken. Det kan alltså komma när som helst. De frågade om jag provat ta nitro när jag känner det och om det blir bättre, jo jag har testat men jag vet inte om jag känner någon nämnvärd skillnad. Det här blir bara värre och värre tycker jag. Men medicinerna kan ge såna biverkningar så därför provar de byta. Och har jag kvar detta om en månad så ska jag in på ultra och då går de tillbaka på Brilique. Nu känner jag bland annat av detta med tung andningen, tog min medicin för hel halvtimme sen. Vi ska se då tog nitro nu, får se om det blir lättare.

Jobb idag, jag börjar kl 14, jobbar till 22. Sen är det jobb 08-20 hela helgen. Nå man har inget problem med fritiden under helgen iallafall.

Kallt ute idag, när vi steg upp efter 06 så var det bara 3 plus grader ute. Solen skiner nu så det blir varmare under dagen. Men hösten är här på allvar. Idag måste jag lyfta in alla pumpar och sånt så de inte fryser sönder där ute. Kemikalierna tog jag in förra veckan, de är känsliga nu. Det är ju fuktigt när man stiger upp på morgonen och sen kallt under natten, det är inte så bra för dom det.

Ja inte vet jag om nitro hjälpte, jag får bara tryck i huvudet av den…. Brukar ta det innan pass för att få lite extra boost.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: