Träningsfri dag

Det var träningsfri Onsdag igår, skönt. Man behöver en dag då man inte tänker koreografier eller tränar korrar. Så skönt mellan varven.

Jag och Savannah var till Kalix, hon hade möte där sen var vi och åt och så hem. Sov som en stock när jag kom hem. Natten innan hade ju inte varit så suuuper. Ja la mig vid 23.30, sen tar det ju ett tag innan man somnar, vaknade vid 03, pigg som en mört, gick upp på soffan, somande om vid 05 och steg upp 07. Det tog ut sig på eftermiddagen, sov i 2 timmar stenhårt!!

Efter 18 var det dags för den här herren, världens bästa herre ❤

Efter det fixade jag lite med timecenter och ett evenemang på facebook. Sen var det dags att gå ner i säng. Men jäklars så det började åska, jag som älskar det flög ju upp och hoppade i morgonrocken och det blev att gå ut och titta på åskan en stund. Efter blixtrarna så mullrade det länge och som att det gick runt stan, ljudet började ute vid tågbron och rundade stan och slutade ute vid E4an kändes det som. Blixtarna lyste upp hela himlen, det blev mer som att nån tände en strålkastare istället för en blixt. Nå tittade och lyssnade en stund men sen tog tröttheten över. Sovit som en stock, för kort sömntid enligt klockan men återhämtningen var kanon.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: