Onsdagar

Onsdagar är den dag då jag har träningsfritt. Det känns skönt så den dagen är jag mycket noga med. Jag tar ingen träning då, nån enstaka bokning har jag kunnat ta om jag inte jobbar men thats it. Man behöver lite träningsfritt oxå. Som det är nu så kör jag dubbel pass måndag och tisdag, sen Strong på torsdag. Jag kommer även att börja dansa med ungdomarna nu i September och det kommer bli på fredagar. Det är över 80 koreografier tillsammans. Så mitt lilla huvud behöver vila mellan varven 🙂

Igår joxade jag ändå lite med House of Joy, ändrade tider på timecenter och det är inte bara att gå in och ändra, som att ändra tid går inte om det finns bokningar. Då måste jag göra avbokningar, ändra tiden och boka om alla kunder som var bokade. Som tur var så var det bokat de första veckorna bara med 5-10 pers. Sen de följande veckorna fram till jul så var det enstaka bara. Men det är ju ett jox ändå och tar tid.

Sen ska vi ju ha lite Halloween förstås i lokalen! Så det evenemanget skapade vi igår och la ut. Det ska bli så roligt, efter det tänkte vi att vi går ut och äter tillsammans hela gänget. Jag gjorde evenemanget på facebook, började bjuda in folk och hann inte ens skicka ut det förrän folk hade börjat klicka kommer. La den på timecenter och efter typ 3 minuter hade vi 4 bokningar, på en halvtimme var över hälften av platserna bokade. Jag tittade hur det såg ut för en timme sen och då fanns två platser kvar, nu bara en. Vad kul att det blev poppis. Så vill ni komma boka in, boka reserv, det blir avbokningar innan den dagen är här 🙂

Evenemanget har ni här: Halloween Mix


Boka dig på: Timecenter/House of Joy

Ja ja nu ska jag gå igenom dagens pass, Strong Nation, men först in på facebook för att göra lite reklam ❤

🤩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: