Veckans pass

Måndag- 10.00
Dance Mix- För alla, ett lugnare pass.
Måndag- 18.00
Zumba fitness
Tisdag- 18.00
Zumba Gold- YYYYYEEEEEHHH
Torsdag- 18.00
STRONG Nation

Sen har ju Nina sina pass oxå så tveka inte att gå in på House of Joy och boka din träning för veckan ❤

Det gör du på:
http://www.timecenter.se/houseofjoy

Fan jag har inte hittat nån ny låt till fitness zumban! Eller jo det har jag men den kräver lite mer arbete…. jag ska prova den idag på scenen efter Dance Mixen så får vi se Jag har annars en säker tjej som gör lätta korrar så det får nog bli en titt hos henne i såna fall. Jag har ju pass ikväll!


👀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: