Lite nervös

Jag startar upp Zumba Gold på tisdag, jag är lite små nervös inför det. Kommer jag att hinna med alla koreografier ordentligt? Det är en jag är osäker på, flamencon, men jag har ju två dagar på mig så det ordnar nog sig. Vad kommer de att tycka om låtarna, vad kommer de att tycka om vår lokal? Kommer vi rymmas ordentligt? Jo jag vet att vi gör det men mina deltagare, tycker de det? Hur många kommer det? Vi har ju restriktioner än, jag kan inte ta in så många som vi kunde tex på Aspen hyllan. Där var allt som störst. Sen blev vi flyttade till A hallen, den var inte bra den lokalen. Vi delade den med en massa barn, inte för det, det är roligt med barn men det var störande och sen ljudet, det är ju hur många meter som helst upp till taket, det kändes som om att ljudet inte blev bra alls där. Då tappade jag 10-15 stycken av de som gått. Sen startade vi i B hallen, då var vi ca 35- 40 stycken tror jag. Vi var där 5 veckor och så flyttade vi till vår egen lokal. Och då kom corona!!! Deltagarantalet halverades och lite mer där till genast. Som tur var kunde vi vara ute rätt fort och vi hade tur med vädret inga snöstormar då vi skulle zumba. Men får se nu hur många vi blir, jag har närmare 30 anmälda, kommer inte ihåg exakt. Men över 30 går jag inte för coronans skull. Vår lokal är stor så 30 är nog inga problem, det är de stammisar som troget följt mig genom åren.

Så idag blir det att dansa igenom listan igen, gå igenom flamencon ordentligt, armarna sitter inte. Sen ta ut en ny fitnesslåt, eller låten har jag hittat men börja skriva den, ta ner musiken, gå igenom måndag morgons dans lista osv. Så det finns en del att göra idag 🙂

👣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: