Hann en del

Jag hann en del igår ändå. Jag dansade igenom Gold koreografierna på förmiddagen, jag gjorde min bokföring för månaden klar. Plockade undan i köket, joxade med tvätten som vanligt.

Alicia kom vid 10 jag var barnvakt medans Dennis tränade. Vi gick ut och promenerade med hundarna, två svängar eftersom hannarna inte kommer överens, hon var så duktig, hon höll själv i kopplet. Sen ville hon gå och säga hej till farfar så det gjorde vi, jag stod på gården med Larry, han är så smutsig alltid när det är sånt här väder så det går int att gå in med honom nånstans! Alicia var in till farfar och ropade heeeej. Sen när vi gick hem så kom världens störtskur, vi blev sjöblöta båda två. Så när vi kom in var det bara att ta av sig alla kläder och byta. Jag satte Alicias i torktumlaren så de skulle bli torra innan hon skulle hem. Se satt hon i vardagsrummet med Roffe och kollade på sin platta.

Efter hon farit så gick jag ut på baksidan, jag tog undan lite som ska in, vi tömde spaet, rengjorde och sen står det för att torka. Jag och Dennis täckte det på kvällen bara så att det inte skulle stå öppet ifall det kommer regn. Vi tog ner mattorna från taket, spolade ur dom så nu står de och torkar de med, jag måste vända dem idag så att man får ut mer vatten. Parasollen åkte in i förrådet. Vi rengjorde pumparna, så nu står sanden på luftning där ute. Men nu ska det ner i källaren. Sen är det bara att koppla lös pumpen från spaet och vända det upp och ner så kan man torka av det och börja ta in det med. Sen är det höst på våran altan.

Danne har joxat på med nya altanen… men då kommer han på att nej, trappan måste göras först varför förstod jag inte riktigt men då kräver det ju tänkande hit och dit, ha hade annars tänkt börja lägga golvet på den lilla delen nu men då blir det en trappa istället. Jag vet inte riktigt vad han tänker när han säger att han tänker…. ja ja den blir väl färdig så småning om……

Rasmus är ju uppe i Abisko, han har åkt dit med skolan, hoppas de haft en härlig resa. Han såg då fram emot att åka det gjorde han. Så jag hoppas att det blev som han tänkte det. Det skulle inte förvåna mig om allt jag köpt i klädväg inte har använts utan han har gått i sina sneakers och i collogebrallor…. nå då har han det då men han har haft möjlighet att ha riktiga vandringskläder. Han hade med sig så han kunde byta till torra kläder iallafall.

Savannah har bara varit hem och vänt i princip under helgen. Hon har sovit hos Edwin. De har varit här några timmar under dagen bara. Sen tillbaka till Thornbergs. Så jag och Danne har har haft barnfritt så när som på lilla gulliga underbara Alicia. Hon kom en sväng till igår kväll, Dennis skulle ut och äta med Jonte och Nätte, hon fyllde år. Dennis ringde efter 21 då var han på väg hem så jag förde dit henne.

Jag var helt slut, jag och Danne skulle titta på en serie på HBO men jag kunde int casta till tvn, den hittade inte nätverket, sen försvann symbolen helt mellan varven. Jag vet inte vad det var men jag var så trött så jag orkade inte få det att funka heller….. usch jag blir bara irriterad när det blir så. Danne säger bara till mig sätt du på, det är ju du som har HBO, det har han med bara han ids ta ner appen! Det hade kanske funkat bättre från hans mob. Nå vi tittade nån trist film med JLo och Jane Fonda. Sen gick jag och la mig.

Vädret ser lovande ut så hoppas det håller i sig så jag kan torka av spaet och få in det idag. Sen ska värme mattorna in och sedan bords skivan, men den är av glas så den kommer in sist så inget tar sönder den. Går den sönder så kanske den tar sönder värme mattorna, de står kloss i kloss med varann men jag brukar sätta frigolit emellan så att de ska skydda lite iallafall. Men först ska vi zumba sig lite nu på morgonen.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: