Funderingar

Jag känner att mitt liv är på väg att förändras av någon anledning. Jag har ju länge tänkt på ett annat jobb. Inte för det, jag älskar mitt jobb, det har jag gjort sen jag startade för över 36 år sedan! Men utvecklingen är jag inte nöjd med, allt har blivit sämre, schemor, medbestämmande, hur cheferna är, arbetsklimatet över lag. Min dröm skulle vara att jobba mellan 08-14 el 15 varje dag men samtidigt ha min lön, lite skulle jag ju förstås kunna gå ner, jag har ju firman oxå men inte allt för mycket. Men en sån dröm går nog aldrig i uppfyllelse.

Eller är det något annat som förändras? Jag känner det så tydligt, jag drömmer om förändring på flera olika sätt. I natt hade jag oxå någon sån dröm, minns inte vad riktigt men jag vet att Mervi på jobbet hade med det att göra. Vi stod på C huset, jag hörde inte hemma där men vi skulle samarbeta i något. Vi hade antingen ett vitt lakan emellan oss eller om det var ett plastförkläde, det var sönder. Vi rensade något och jag sprang in där för att fråga råd i något kolla om det var ok att göra som jag tänkt eller nått sånt. Hon drömde om mig förrästen förra natten, att jag hade pinkat ner tre stolar och bara sagt att ja sånt kan ju hända 😀 Men undrar vad hon och jag ska pyssla med då? Jag har haft förändringsdrömmar rätt ofta nu.

Jag fick ett tomt sms här om dagen från tjejen som äger min morfars hemgård på Seskarö. Jag har tänkt jätte mycket på det huset de sista månaderna så kommer det där smset. Kanske för att påminna mig, påminna henne.

Pojkarna, mina två äldsta har snurrat runt i mitt inre, jag vet inte varför. De är ju fullvuxna karlar idag och klarar sig själv. De här två yngre har oroat men där känner jag en lösning. Det kommer att ordna sig. Firman, där känner jag ett växande, mer kommer. Men jag kan inte ta så mycket mer pass, då går inte livet ihop. Det känns bara som om mycket är på gång inom en snar framtid. När jag börjar känna det i benmärgen då är något på gång, det känns som om att du behöver inte oroa dig, vändningen kommer. Ja det ska bli spännande och se vad som komma skall.

Altanen går framåt, sista etappen på den tar form eller sista sen ska det byggas en gång från den stora delen till altanen på gaveln och tak ska på plats över över nya altan. Men golvmässigt så ligger den sista delen snart där.

Nä nu väntar jobbet, ska fixa frillan och sen dra iväg, Strong ikväll, buuuuhjaaa!!!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: