Toning passet

Igår var det dags för det, zumba toning/ body toning. Det är ett tufft pass men så roligt. De som nu gått alla gånger vi haft börjar kunna ta ut sig, de har blivit lite starkare i armarna och orkar hålla bättre så de böjrar vara riktigt slut efter passet. Det är mycket fart och fläkt må jag säga. Bytte en låt första gången igår på zumba toning delen, nästa vecka är det dags för den andra delen att få ny låt. Jag vet redan vilken jag ska ha.

Var på möte med Station igår, vårt samarbete fortsätter. Jag har i morse tagit ut listan och gjort en cooldown så nu är det bara att börja skriva och sen öva öva öva. Vi har redan planer för invigning, för jul och sen kom jag på Halloween låtar vi ska ha. Den 18 september sprakar vi igång ❤ Det ska bli så roligt ❤

Dom hade fått så fint i nya lokalen, det fanns inget kvar av det gamla Ponde i den, otrolig lokal, de har verkligen tänkt till där, jidderhörnan (mysrummet) var helt kanon, biljard där nere, dansgolvet är kvar. Och sen ligger den ju på det perfekta läget, där går alla ungar förbi när de ska till Coop/Max och hänga, kanske de börjar hänga där istället, ett helt sjukt mysigt ställe, synd att man själv inte är i den åldern idag, jag är endast en 40 för gammal. Tur att jag är inbjuden där av andra anledningar ❤

💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: