Kanske liite

Uii känner mig lit stressad… det blir lite mycket ibland. Igår kändes det som om jag inte hinner med. Jag ville öva mina korrar på förmiddagen men det var hämta barn, föra barn, föra byxor, hinna öva lite emellan, telefonen ringde, dammsuga lite, hänga tvätt, vika tvätt, öva lite, sätta på ny maskin, iväg på möte, planera hämta och föra barn igen, iväg och handla, glömde delar av listan, tillbaka igen. Laga mat, hälla spagettin utanför grytan, öva mellan varven. Så när jag väl drog till lokalen så kändes som om puuuuuh äntligen här!!!! När jag kom hem efter passet så landade jag rumpan på stolen så messade Savannah, kom och hämta mig, yep, tänkte gå in och köpa smör oxå…. tror ni jag kom ihåg det? Nääää så jag fick vackert åka iväg och köpa det!

Idag blir det jobb från 14-22! Så då vet man vad man gör under denna kväll 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: