Sur på Folksam

Jag har mina djur försäkrade hos Folksam och har haft de sedan de startade djurförsäkringar, alltså i ca 25 år. Jag har hela livet försäkrat där och har alltid fått jätte bra service av dom. När vi haft något med djuren så har vi bara ringt in, gett koderna från veterinärstationen och gjort kar ärendet under samtalets gång. Men nu när vi tog bort vår fina Dessie… huj det svider ännu i hjärtat, saknaden efter den galna, envisa, påstridiga hunden är enorm, hon lämnade ett stort tomrum efter sig ❤

Tillbaka till det jag hölt på att berätta om, när vi tog bort henne så ringde jag in efter att räkningen kom för att avsluta hennes försäkring. Jag hamnar i telefon med en tjej, nä se det går inte att göra på detta vis. Nähä säger jag, tidigare har jag bara behövt läsa upp koderna från veterinären, nä men så kan vi inte göra. Du måste komplettera med försäkringsbrevet, jasså tänker jag men det har ju du där och sedan var det en bild på själva fakturan. Japp jag mailade in det. Inget hördes, jag mailade in det igen, tänkte att de kanske inte fått det första mailet? Inget hördes. Så idag ringde jag dit. Ja säger hon i telefon anledningen att det inte fått nått besked är för att det blev klart igår. Du kommer att få ett brev i brevlådan och pengarna kommer in på ditt konto. Då berättade jag för henne om hur detta har gått till och förklarade att jag är mycket missnöjd över hur ärendet sköts. Inte det, jag får ju ersättning men inte en enda återkoppling, inget, det har dragit ut på tiden, något som gjordes över telefon tidigare på några minuter har tagit två veckor. Dessutom så var hon snorkig hon jag pratade med första gången och sånt accepterar inte jag. Jag sa att jag har hela livet försäkrat där, mina djur, barn, villan, jag förtjänar att få ett bättre bemötande! Jag sa till henne att jag lovar, blir jag bemött på detta vis igen så kommer vi att avsluta allt hos dom helt klart! Så Angry Anna har varit i farten eller arg var nog mer lite irriterad 🙂

Det går framåt på altanen, stora delen är lagd och den mindre delen är på G. Taket är inte klart men påbörjat så det går framåt.

Ni ser utgrävningen för den mindre delen tar form, han har fyllt på med jord och sen blir det lite sten och plattor och sen altanen på det… jag vet inte riktigt hur det blir. De där hålen, där är våra fönster och där ska det bli som nått sorts galler aktigt i trä, vi får se vad han tänkt där.

Idag blir det lite dammsugning, ut på prommis med dogsen, dom har man inte hunnit med ordentligt under sommaren men och andra sidan springer de ju fritt på gården. Savannah har ju lovat ta sig an Larry men det har blivit lite si och så med det. Kanske Rasmus skulle göra det om jag kollar med honom oxå? Sen har jag möte med Stationen vid 12.30 tror jag det var.

Stallet börjar kännas som att dit måste vi! Man saknar det faktiskt när man inte varit där. De skänker lugn i knoppen måste jag säga. Apan är en riktig terapihäst ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: