Prova på har startat

Igår startade vi alltså upp vår prova på vecka. Passen har varit fullbokade sedan länge men vi väntade oss oxå avbokningar och de kom. Det är många som jätte gärna vill prova allt möjligt men sedan när dagen kommer så kanske man ändå inte vill. Livet kommer emellan, kanske man är helt grön inom detta område och känner sig osäker på hur man ska göra, orkar jag, kan jag, alla andra är bättre än mig.

Dans passet på förmiddagen hade 8 bokade, skit bra tycker jag. Jag har tänkt begränsa det till 10-12 personer i och med att i den gruppen förväntar jag mig äldre och folk i riskgrupperna. Så där kommer jag inte att ta in så många fler. Kvälls zumban hade 15 tror jag, det var 20 bokade på söndag och 5 på reservlistan men det slutade på 15 så ni ser, det är lönt att boka reservplats. Dagens Zumba toning/ Body toning är fullbokad än så länge, avbokningar har det varit där med, det var som mest 7 på reservlistan, nu är ingen reservplats bokad. Så tveka inte, boka era platser 🙂

Nina körde Piloxing igår, det är så roligt men jag är för rädd om mina ben, de ska hålla hela veckan så jag tar inga extra pass. Jag är slut i dom, det är nog därför det börjar dyka upp lite små skador här och där. Jag har 5 pass i veckan så den lilla vila de får från träning måste jag ta. Men musiken är så bra i Piloxing man sjunger med, det är hög igenkänningsfaktor på den, rörelserna är så roliga och jag skulle verkligen behöva öva på balansen! 😀

Ikväll fortsätter vi, zumba toning/ body toning, det är så kul och har fått mycket bra kritik av våra deltagare, en tufft men så roligt pass.

👊 💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: