Så roligt

Vi blev inte så många igårpå Borde Pride Zumban, men vi som var öste på. Det var 16 anmälda i fredags och igår 8! Tror vi blev 6, två som var anmälda kom inte. Vi streamde ju live så dr var det lite fler som följde oss under eventet. Men roligt var det, Rellu hade gjort en super playlist. Själv kunde hon inte dansa för hennes ena knä såg ut som en mindre boll! Hon ska ju hålla Strong pass nästa vecka så hon vågade inte chansa på att det går vägen. Men på scen var jag, Johanna och Rollo.

Jag försöker lägga in bilder från igår men det går fan inte, den här nya redigeraren på WordPress är bara skit!!!!!! Jag ska byta bloggportal, jag blir galen på det här, vem fan har tid att sitta och försöka lägga in bilder i en kvart!!!!! Grrrrrrrrr, jag lägger in när WordPress är på bättre humör!

🤬

Uppdatering:
nu fick jag in bilderna men jag var tvungen att publicera först och sen prova igen. Det här är nu nytt så jag hoppas verkligen de fixar detta, det är garanterat nån bugg och jag betalar faktiskt för min plats på WP!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: