Bokföring

Jag hade semester igår på grund av att vi skulle ha Border Pride eventet. Det var rätt skönt med lite extra ledigt. Idag blir det jobb däremot igen. Vad gjorde jag igår då? Får se…. jag rengjorde några av de stolar som ska med till vår lokal, jag erbjuder ju sittande dans för dem som vill det på min Dance mix som jag ska ha på måndag förmiddag. Så jag tvättade av 6 av 10 och förde dem till oss. Jag pysslade med tvätten, lagade mat….

Annika kom igår kväll och vi rätade till mitt tjorv som jag ställt till med i bokföringen. Tänk att ett litet räknefel, kan ställa till så mycket. Mitt program har gjort rätt för min moms stämmer men jag har sedan själv räknat fel när jag fört över pengar till Nina på hennes del av min försäljning så då går det på tok i bokföringen! Tur att jag har en smart syster när det kommer till det! Jag själv sitter där som ett UFO och fattar nada…. eller jag lite har jag väl börjat fatta. Jag gör ju min bokföring själv men Annika gör min moms och rätar mina fel 😀 ❤

Trött som en gnu på kvällen, vi dansade i 1.50 minuter tror jag Rellu sa att listan sen blev. Hon hade räknat lite feeeel :D. Jag slumrade till lite, vaknade, slumrade igen, vaknade… så där höll jag på fram till 03.30 sen blev jag less och gick upp och la mig på soffan. Kollade lite serier och små sov. Klockan 07 ringde klockan men jag klev upp 07.30. Kollade min sömnstatus och den refererade till min natt så här :/

Frillan är iordningställd, det gjorde jag när jag klev upp. Så nu lite flingor, shake och facebook.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: