Jobbat igår

Jobbade hela dagen igår och jag var så trött när jag kom hem så jag somnade en stund på soffan. Vi åkte ut och åt jag, Danne och Rasmus. Savannah är i Edwins stuga med familjen. Hon kommer hem först imorgon.

Det går riktigt framåt nu med altanen, Danne har ledigt denna vecka så han ska hinna bygga.

Idag tänkt jag nu på förmiddagen gå igenom dagens korrar och sen ut till House of Joy med mina stolar som jag köpt och rengöra dom. De är ju till det nya passet, jag kommer att erbjuda stol till dem som vill sitta oxå. Jag har köpt stolar, inte stans snyggaste men de fungerar som stol 🙂 Sen är ju eftermiddagen upptagen av annat ❤

Annika och jag ska gå igenom min bokföring, det var ett fel där som måste rättas till så det ska vi göra idag sen är augusti clear 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: