Border pride Zumba

Idag har vi ett event ihop med Torneå, Border Pride ZUMBA. Men i och med restriktioner så såg det ut som ända tills igår som att vi bara kan vara svenska instruktörer på denna sida. Johanna från Torneå hennes arbetsgivare krävde 2 veckors karantän om hon åkte över. Men nu så nu fick hon tillstånd ändå, de har lättat på det. Så Border Pride Zumba hos hos på House of Joy, 4 instruktörer, 20 live platser för bokning, vi kommer även att live streama så klockan 17.00 vrider vi på musiken ❤
Bokning av passet: http://www.timecenter.se/houseofjoy
Livestreaming: https://www.zumba.dance/
#Borderpride2020

Jag har hittat nästa veckas fitness låt, en reggaeton, riktigt ruskigt bra låt!!! Så det blir till att öva in korren för den. Men imorgon måste jag gå igenom mitt nya pass som kommer att gå kl 10.00 på måndagar på House of Joy ”Dance mix” Nu på måndag är första starten för det. Det är bara att boka in sig där.

Prova på veckan är nästan fullbokad, det finne någon enstaka plats kvar på två pass tror jag, sen är resten fullt! Boka reservplatser, man vet aldrig, avbokningar förekommer ❤

👣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: