Fasiken vilket pass

Körde mitt zumba fitness pass igår, det sista en tisdag från och med nästa vecka kommer det att vara på måndagar. Jag har länge varit less på min uppvärmning som jag haft och väntat att det ska komma från zumba. Nå niin releasen kom men vilken trååååkig uppvärmning men jag hade inget val så jag tog den, orkade inte börja söka på youtube. Men cooldown var det lite nytänk i iallafall. Så jag hade ny warm up, cooldown och 3 nya låtar!!!! Huga sommar stuga tänkte jag hur ska detta gå!!! Men det gick hur bra som helst!!! Mina deltagare gjorde det suverääääänt bra. Jag tror jag hade typ ett stegfel. Ett super pass ur alla synvinklar.

En av låtarna jag gör, Jerusalema, så jäkla härlig, en sydafrikansk låt, ett otroligt härligt gung. Den går som en challange runt hela världen, tänk va! Om man söker på den på youtube kommer hundratals filmer upp. De flesta har en liknande koreografi, den går som i en 4 kant. Jag har tagit en som är lite omgjord med tanke på att vi inte gör denna 4 kant. Men så underbar låt, jag är helt såld på den. Den har ett kristet budskap men jag har ingen aning om vad de sjunger om och varför jätte många dansar med tallrikar och äter??? Men jag blir jätte känslomässig när jag dansar den. Denna dansar vi ❤

😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: