Barre Move

Igår hade vi andra delen av Barre Move utbildningen. Hon är väldigt inspirerande Maria, jätte duktig tjej, det är helt otroligt att hon gör detta för 3 personer! Vi fick lite hemläxor av henne, tom filmade. Vi har en liten grupp på messenger och vi hade knappt hunnit hem från lokalen förrän första filmen dök upp 🙂

Jag ser fram emot detta, en jätte bra träning. Det är bara det att jag är lika graciös som ett kylskåp! Men det gäller att träna, träna och träna. Och tidpunkten för detta är kanske inte den bästa, jag har flera uppstarter just nu av andra pass. Jag har nyss startat up Zymba toning/Body toning om en vecka en grupp Zumba Gold och veckan därpå grupp nummer 2. Så det är en hel del koreografier som snurrar i huvudet 🙂

Jobb idag, det blir till att öva koreos i matlagning och städning idag 🙂

🤩

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Aug 24, 2020 @ 10:01:49

    Måste bara öva och öva 😉 det blir säkert jättebra 👍

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: