Ett tag sen

Det var ett tag sedan men här kommer zumba inlägget! Jag var tvungen att ställa in alla mina pass i veckan pga låret. Hur är det med mitt lår? Det vara bara som tur en redig lårkaka, men en så jäkla ond lårkaka må jag säga!!! Jag går ju under behandling hos Marianne på Fysioteket, det har varit kanon. Hon är bra, hon fixade min vad på några dagar, något som de sa skulle ta månader att läka. Jag ska ännu dit en sväng till på behandling. Men passen startar jag imorgon.

Hittade lite om just lårkakor, så bra, passade in å mig perfekt. Jag trodde att jag fick ont i knäet för att jag belastat fel men se det tillhör! Här kan ni läsa om det, Lårkaka

Jag har tagit ut en ny warm up till fitness zumban, en ny cooldown och två andra låtar. Får se om jag hinner med alla innan tisdag. Idag blir det upp till mamma och sen utbildning ikväll, del två av Barre Move. Det ska bli så skit kul! Men jag är ju skadad så det blir inte så mycket för min del, jag måste akta mitt lår! Om man inte skulle ha annat att tänka på så skulle det ju bara vara att köra på men, jag har ju pass och gratis prova på veckan som kommer, den börjar vara fullbokad hela veckan!!! Flera pass är fullbokade andra har enstaka platser kvar, sååååå kuuuul. Vi är så glada både jag och Nina ❤

😍

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Aug 23, 2020 @ 09:31:43

    Hoppas det blir bra med låret 👍 vi har så mycket roligt att se fram emot i höst ❤️ sen håller vi tummarna att folk kommer o tränar även efter prova på!!

    Mysigt med besök till mami 😍 ha en bra dag 😍

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: