Down

Usch vad jag känt mig neråt hela dagen igår och känslan sitter ännu i. Jag har försökt vara lite uppåt, vara igång men jag är inte på topp just nu. Jag vet inte varför riktigt. Jag är väl trött skulle jag tro, det är fuktigt ute, inne, jag får dra efter andan mer, det är kvavt.

Savannah har bytt mediciner så hennes humör har varit lite off, tycker så synd om henne, hon kämpar för sitt mående och jag hoppas att hon inte ger upp att hon fortsätter vara den starka tjej hon faktiskt är men inte själv ser. Jag kämpar med henne, är på min vakt, försöker hjälpa när det blir svårt, försöker se vad det handlar om, förklara, se när det är bra, berätta det, ränner på samtal osv. Sen behöver jag ha ett vakande öga på Rasmus, prata med honom, se honom, checka av hans mående oxå. På det har vi ju Danne och hans ADHD men på den fronten är det lugnt just nu. Men jag märker att han har förändrats, han har blivit krångligare, tjorvigare med åren, allt tar så mycket mer tid som när han bygger tex måste mäta tusen gånger, rita ut och gå tillbaka och mäta igen.

Här kommer nån som gör både mig och Savannah glad ❤

Så konstigt väder, vi har jätte varmt nu för årstiden. Det ligger mellan 17-21 grader hela tiden nästan. Det har varit varmt tom på nätterna nu. Igår åskade det en kortis, öste ner mellan varven. Jag hann precis ut för att skydda mina blommor så de inte blir sjöblöta och börjar ruttna. Vi har ju inget tak att sätta dem under just nu så man får improvisera 🙂 Tre av de jag har i krukor just nu är ute blommor, men de står i krukor för att de ska flyttas, de ska ta plats vid nya altanen sen. Sen är min blomma som jag fick av zumba gruppen i våras så fin ännu, den står i full blom! Jag ska fota den och lägga ut.

Idag åker vi upp till mamma och jag Pia, tror inte nån av ungarna kommer med dit, det blir nog bara jag och Pia.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: