Så sköönt

Jag är ledig hela helgen, gissa hur skönt det känns!!! Solen gassar, det verkar bli en varm dag. Jag ska snabbt dammsuga här inne, byta framför Ellen och sen ut i solen. Jag tar med mig lite koreografier så jag kan arbeta lite med dom.

Rasmus ska tatuera sig idag, det kommer att bli kanon fint tror jag. Han har en plan bakom det han gör. Den ska sedan när han har råd utökas hela tiden. Nu köper vi den till honom o 18 års present, ja han betalar lite av den själv. Jag gjorde så för att han ska känna att man måste spara oxå, inte bara bränna pengar.

Altanen ja det går framåt det med…. fast jag tror Danne är lite omständig i det han gör…. två stolpar har han rest igår, jag vet inte jag kan ju inte detta men det känns som om att jaha borde man hunnit med mer, han har ju jobbat där ute hela dagen. Vi hinner nog inte färdigt med den i år. Men då får vi lägga all virke på den som skydd för underlaget så att inte snön kommer åt så mycket där, taket är nog bara att glömma i år. Det går för sakta…..

Nu ska jag fixa frillan, ska till Marianne på behandling, låret ska få sitt. Var på massage hos Nina igår, fy fasiken vad hon är bra. Jag är öm i hela ryggen men jag känner att jag är mycket mjukare i kroppen.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: