Lite små less

Jag har ju börjat jobba och jag är så jävla trött alltså. Igår när jag kom hem vid 21 så tittade jag tv en stund eller tittade små sov framför tvn en stund 😀 och 22.30 var jag i säng.

Sen mitt jävla lår, det är så ont jag har fått ställa in två pass denna vecka, så suuuurt. Jag hade mycket bokningar på båda passen, usch så trist. Men nu måste jag vila låret så det kanske har en chans att återhämta sig. Jag var ju till Marianne på tisdag och det är bara en redig lårkaka så det var ju skönt ingen annan skada. Vet ni vad jag gjorde igår i brådskan? Jo kutar in i samma grind med samma ben igen!!! Men denna gång var det inte lika hårt. Jag måste lära mig att ha koll!!!

Savannah har ju börjar som hästskötare till Apache även kallad Apan. Alltså vilken otrolig häst, han är så snäll, så fin, han är som en hund. Han bara står där. an får borsta svansen i allsköns ro, du kan stå bakom honom han gör inget, han njuter. Savannah njuter, hon tycker det är jätte roligt att få vara där. Hon sa igår, -Mamma när jag blir stor då ska jag ha en egen häst. Hon gjorde det så bra. Vi var ensamma i stallet för Anette var iväg med hennes häst i Sangis och jag vet inte om Eva var med eller om hon bara passade på att ta lite ledigt nu när Savannah var där. Savannah var nog riktigt stolt över att få göra det själv.

Detta bildspel kräver JavaScript.

WordPress nya redigerare är annars bra men när du ska lägga in bilder så strular den som faaaaan. Så nu hittade jag ett block klassisk redigerare och la till det så då gick det på en gång. Annars får du strula hur länge som helst innan de kommer in och det har man ju inte tid med. Om de inte fixar det så byter jag blogg portal. Det är så jäkla jobbigt att strula med sånt, hatar det! En jobb dag ännu idag men sen är jag ledig i hela 3 dagar!

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Petra
    Aug 20, 2020 @ 09:48:59

    jag verkar vara lika klumpig som dig😅 har sprungit in i dörrkarmar hela veckan. vad har hänt med min koordination??🤣
    vad kul att Savannah tycker hästar är intressanta. jag själv är Jätterädd för dem😱

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: